Σελίδες

Μήνυμα του Χρήστου Αντωνίου, υποψήφιου βουλευτή Ν.Ημαθίας

 Αγαπητοί συμπολίτες-τισσες
Στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη οι Έλληνες πολίτες ασκώντας ,το δημοκρατικό τους δικαίωμα ,θα αποφασίζουν για το ποια πολιτική δύναμη θα έχει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί μια νέα καθαρή εντολή προκειμένου να προχωρήσει με συνέπεια στο στόχο της παραγωγικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης της χώρας και τη σταδιακή έξοδο από τις οικονομικές δυσκολίες που συσσωρεύτηκαν απο τις προηγούμενες κυβερνήσεις μέσα απο μια άναρχη, πελατειακή ρουσφετολογική και μεροληπτικά ταξική πολιτική που ασκήθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες στη χώρα μας.

Το παλιό πολιτικό σύστημα της διαπλοκής και της διαφθοράς προσπαθεί να ανεπιτυχώς να φορτώσει όλες τις ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας στην επτάμηνη  διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Δυστυχώς για αυτούς ο Ελληνικός Λαός έχει και μνήμη και κρίση. Για μια ακόμη φορά θα τους γυρίσει τη πλάτη,και θα εμπιστευθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα τη νέα πορεία της χώρας.
Συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ και ζώντας τα προβλήματα της περιοχής και ιδιαίτερα του Δήμου Αλεξάνδρειας δεσμεύομαι να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων.
Ζητήματα παραγωγικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης , σε συνεργασία με τους οργανωμένους φορείς.( μεταποίηση,αγροτικός τομέας,εμπόριο-υπηρεσίες).
Ζητήματα υποδομών του ευρύτερου Δήμου Αλεξάνδρειας (Πλατύ, Μελίκη, Αντιγονίδες),στα οποία η περιοχή μας υστερεί.και γρήγορη αποπεράτωση του Πολιτιστικού.Κέντρου.
Αντιπλημμυρικά έργα, εκβάθυνση κοίτης Λουδία , Κρασοπούλη.(Μελικης )
Στελέχωση του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας και των αγροτικών περιφερειακών ιατρείων
Επιστροφή Υπηρεσιών που απομακρύνθηκαν από το Δήμο μας
Περιβαλλοντική διαχείριση των κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων που πετιούνται στους υδάτινους αποδέκτες ή καίγονται ανεξέλεγκτα, δημιουργώντας εν δυνάμει μια περιβαλλοντική βόμβα στη περιοχή μας.
Για την επίλυση των παραπάνω αλλά και άλλων προβλημάτων της περιοχής
θεωρώ αυτονόητη τη συνεργασία με τους φορείς και τη διοίκηση του Δήμου

Χρήστος Αντωνίου
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ