Σελίδες

Αδέσποτα,κυκλοφοριακό και διαφημιστικές πινακίδες συζητήθηκαν στην Αλεξάνδρεια

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα κυκλοφορίας κύριος Ναλμπάντης Κωνσταντίνος ενημέρωσε τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, κύριο Μυρίσα Γεώργιο για μια σειρά επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης μας.
Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος κύριος Ναλμπάντης ενημέρωσε τον κύριο Μυρίσα για τις ενέργειες που πραγματοποιούνται από το Δήμο σχετικά με τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν, ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες στην πόλη, όπως και με τη δημιουργία του Χώρου προσωρινής φύλαξης αδέσποτων ζώων, η οποία μετά την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου, πλέον μπαίνει στο αυλάκι.
Παράλληλα, ο κύριος Ναλμπάντης ζήτησε από τον κύριο Μυρίσα την ευαισθητοποίηση του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας σχετικά με τον έλεγχο των δεσποζόμενων ζώων, καθώς έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτά να αφήνονται ανεξέλεγκτα σε δημόσιους χώρους.
Για το θέμα των διαφημιστικών πινακίδων, ο κύριος Ναλμπάντης ενημέρωσε τον κύριο Διοικητή για την πολιτική που θα εφαρμόσει στο εξής ο Δήμος Αλεξάνδρειας σχετικά με την τοποθέτησή τους.

Περνώντας στο κυκλοφοριακό, ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε τον κύριο Μυρίσα σχετικά για τη νέα κυκλοφοριακή μελέτη που υλοποιείται αυτή τη στιγμή από το δήμο Αλεξάνδρειας και ζήτησε την έγκυρη συμβολή του στην προσπάθεια αυτή καταθέτοντας τις δικές του προτάσεις, βοηθώντας τους μελετητές στο έργο τους.