Σελίδες

H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ καταδικάζει απερίφραστα την προσπάθεια έμμεσης νομιμοποίησης της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής .

 Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας στις 7-4 φάνηκε με το πλέον φανερό τρόπο η λογική που κυριάρχησε τα τελευταία χρόνια στην διοίκηση του δήμου μας.
Η καταπάτηση ή και η παραχώρηση δημόσιων χώρων ,που πρέπει να ανήκουν σε όλους τους δημότες, με την ανοχή της διοίκησης έχει γίνει πλέον καθεστώς.
Ο υποψήφιος δήμαρχος με την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Γιώργος Σπυρίδης έφερε στην επιφάνεια την κατάσταση που επικρατεί περιμετρικά του Πνευματικού Κέντρου με τον πεζόδρομο να παραμένει απροσπέλαστος για τους πεζούς ενώ θύμισε στον κ. Κούγκα πως ο ίδιος επέμενε για την εφαρμογή του συγκεκριμένου  κανονισμού, που κατ’ομολογία του ίδιου δεν εφαρμόζεται και αντέτεινε την δική του πρόταση για ειλικρινή διαβούλευση με τους καταστηματάρχες για την  εφαρμογή του νόμου, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε καταστήματος.
 Υπενθύμισε επίσης  πως κάτι παρόμοιο έγινε και επί Δημαρχίας του κ. Γκιόνογλου με την παραχώρηση τμήματος του Πνευματικού Κέντρου σε επιχειρηματία , φίλο της παράταξης του ,μέρος της οποίας σήμερα στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Γκυρίνη.
 Τόνισε επίσης ότι οι πελατειακές αυτές πρακτικές που κυριάρχησαν τα τελευταία χρόνια και αποτελούν την αιτία για την σημερινή κατάσταση στον Δήμο μας ,πρέπει επιτέλους να πάρουν ένα τέλος.
Για τη συμμετοχή, ως υποψηφίων, μελών ή φίλων της  Χρυσής Αυγής στα ψηφοδέλτια κάποιων παρατάξεων ,όπως καταγγέλθηκε στο Δ.Σ ,τόνισε ότι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός και την  προσπάθεια  έμμεσης νομιμοποίησης της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής .

Για το μεγάλο θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών  ο κ. Γιώργος Σπυρίδης γνωστοποίησε στον Δήμαρχο, πως ενώ σε άλλους Δήμους (Βέροια) ,όπου το πρόβλημα δεν τόσο έντονο όσο στην Αλεξάνδρεια, πραγματοποιούνται συσκέψεις  για την λύση του προβλήματος ,η δημοτική μας αρχή και ο Δήμαρχος κατά την προσφιλή τους πρακτική παραπέμπουν στις ευθύνες στη Περιφέρεια ,ενώ αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα που ο Δήμος θα έπρεπε να έχει σε προτεραιότητα .