Σελίδες

Το ποτήρι ξεχείλισε,....όμως ως εδώ και μη παρέκει... Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ζωή των κατοίκων του Ρουμλουκιού.


Σήμερα το «ammosimathia blog» δημοσίευσε την παρακάτω είδηση :  
«Επανερχόμαστε σε ένα θέμα που είχαμε δημοσιεύσει στις 18 Μαρτίου και αφορούσε έναν σπασμένο εδώ και μήνες αγωγό πόσιμου νερού εξω απο την ΑΜΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ που καταλήγει σε περιοχές της Αλεξάνδρειας. Είχαμε γράψει τότε οτι ο αγωγός ήταν αρμοδιότητα του ΓΟΕΒ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
Ανταποκρίθηκε άμεσα υπάλληλος του ΓΟΕΒ μέσω κάποιου αναγνώστη μας και των μπλογκς της περιοχής που το αναδημοσίευσαν όπως η ΠΕΡΙΣΚΌΠΗΣΗ ο ΒΑΛΤΟΣ η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Σε επιτόπιο έλεγχο που έκανε ο υπάλληλος του ΓΟΕΒ μας είπε ότι αυτός ο αγωγός επειδή μεταφέρει πόσιμο νερό είναι αρμοδιότητα της ΔΕΥΑΛ, δηλαδή της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης Αλεξάνδρειας. Αναμένουμε λοιπόν την άμεση παρέμβαση από κλιμάκιο της ΔΕΥΑΛ διότι είναι κρίμα και επικίνδυνο να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με το να διαρρέουν κάθε μέρα πολλά κυβικά πολυτίμου νερού και να διαβρώνεται ο δρόμος στην περιοχή. »
 Σήμερα 26/3/2013, το σημείο της διαρροής επισκέφθηκε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αλεξάνδρειας,  Χρήστος Αλευράς.

  Όπως και από τις φωτογραφίες του άρθρου φαίνεται ,η αβαρία έχει συμβεί εδώ και πολλούς μήνες δεδομένου ότι:





1)      Τα βρύα που έχουν αναπτυχτεί χρειάζονται πολλούς μήνες για να αναπτυχτούν

2)      Η εκσκαφή του δρόμου έχει γίνει πριν αρκετούς  μήνες  


3)      Τα όποια προστατευτικά επί της οδού , έχουν ήδη από πολλούς μήνες  καταρρεύσει και εγκυμονούν κινδύνους για τους διερχομένους.

4)      Η αβαρία ενδεχόμενα, συνέβη κατά την κατασκευή του παρακείμενου τσιμεντένιου τοιχίου, που είναι ηλικίας αρκετών μηνών.....
Επί μήνες η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ,ίσως από το προηγούμενο καλοκαίρι, πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχει βλάβη στο αγωγό, δεδομένου ότι η παροχή του νερού του αγωγού,  πρέπει να έχει μειωθεί εντυπωσιακά στο διάστημα αυτό και οι πομώνες του δήμου θα πρέπει να δουλεύουν ασταμάτητα για να καλύψουν το χαμένο νερό από τη διαρροή.
Κάποιοι σίγουρα οφείλουν να ενημερώσουν τους δημότες του δήμου Αλεξάνδρειας, για το τι νερό τους .....ποτίζουν.